A Perfect Day for Education

Date: 06/02/2020 • Time: 9:30 am - 5:30 pm • Price: € 90 excl. btw • WITHOUT lodging

Volle kracht vooruit! Zo gaat het voor veel mensen in het onderwijs. Maar om er 100% voor je leerlingen te kunnen zijn, heb je eerst zelf evenwicht nodig. Hoe bewaak je dat?

Deze themadag gaat dieper in op perfectionisme bij leerlingen, leerkrachten en andere professionals in het onderwijs. Met praktische workshops door ons team jongerenwerking.

Wat iedereen kenmerkt die met het onderwijs verbonden is,  is een hart voor kinderen, de wens om hen in hun kracht te zetten, te laten ontplooien en ontwikkelen. En toch stijgt het aantal leerkrachten die in burn-out gaan dramatisch. Bij kinderen wordt steeds meer faalangst en andere symptomen van perfectionisme vastgesteld.

Je krijgt inzicht in het patroon perfectionisme. Je reflecteert over je eigen patroon en ontdekt welke factoren in je job het patroon triggeren. Je staat erbij stil hoe jij dit patroon bij anderen triggert. Je leert hoe je het patroon kunt herkennen bij je leerlingen, binnen je team, in je omgeving. Je krijgt eenvoudige, concrete, onmiddellijk inzetbare handvaten voor omgang met perfectionisme en je keert huiswaarts met nieuwe inzichten.

Het programma vind je door hier te klikken.


More information & registration

Het Ontwikkelingsinstituut

Phone: N/A
Email:

Info & registration: https://www.hetontwikkelingsinstituut.be/opleidingen/perfectionismecoaching/perfect-day-education