Excursion Workshop

Date: 22/06/2019 - 23/06/2019 • Time: 9:00 am - 6:00 pm • Price: € 295 • WITHOUT lodging

Kan iedereen astraal reizen?
Kan je overleden mensen ontmoeten?
Kan je in contact treden met je gidsen?
Helpt deze kennis mij in dit leven?

Het antwoord op al deze vragen is … ja!

Hiervoor hoef je niet te leven als een asceet of jarenlang al mediterend op een matje te zitten. Je kan dit ook op een    eenvoudige -westerse- manier ervaren.

Wil jij verschillende staten van bewustzijn persoonlijk ervaren?

Dan is de Excursion Workshop, ontwikkeld door het Monroe Institute (TMI) voor jou.  Gedurende twee dagen werk je aan jouw personal development en ervaar je hoe je je eigen leven positief kan veranderen: van het voorkomen van stress en burn-out tot het ontdekken van andere bewustzijnstoestanden, communicatie met je hogere zelf, en out-of-body ervaringen.

Via de Hemi-Sync®-audio-technologie helpen wij je om geestelijke en mentale rust te bereiken en leer je hoe jij jouw leven -terug- in handen kan nemen.

De basis van de workshop zijn specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op Hemi-Sync®; samen met de nodige uitleg, interactie en ondersteunende groepsgesprekken en professionele begeleiding van Rolf zorgt dit voor een dynamische tweedaagse. Hiernaast krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen (ter plekke en ook daarna thuis) aan de hand van de aangeleerde methodes.

Datum: op zaterdag en zondag, telkens van 8.30 tot 17.30 uur.
Locatie: Koningsteen
Voertaal: Nederlands
Audio: Engels (in de Hemi-Sync® oefeningen)
Trainer: Rolf Nuyts, trainer TMI
Bijdrage: nu €295 (i.p.v. €495)
Inbegrepen:

  •    Lunch, koffie, thee, versnaperingen
  •    Excursion Workshop manual
  •    waardebon t.w.v. € 200 voor toekomstige workshops
  •    CD naar keuze

Inschrijven via:
Website: www.focus34.com

Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, … . Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

 “Go and find out for yourself” – Bob Monroe

Bron: www.focus34.com

 


More information & registration

Rolf Nuyts

Phone: N/A
Email:

Info & registration: https://focus34.com/