Gateway Voyage

Date: 16/03/2019 - 22/03/2019 • Time: 5:00 pm - 10:00 am • Price: 2.195 • -

Kan iedereen astraal reizen?
Kan je overleden mensen ontmoeten?
Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken?
Kan je andere dimensies ervaren?
Kan je in contact treden met je gidsen? Helpt deze kennis mij in dit leven?

Het antwoord op al deze vragen is … JA!

Hiervoor hoef je niet te leven als een asceet of jarenlang al mediterend op een matje te zitten. Je kan dit ook zelf op een eenvoudige -westerse- manier ervaren.

 

Neem deel aan de Gateway Voyage!

 Ervaar Robert Monroe’s originele programma rond exploratie van het menselijk bewustzijn. De Gateway Voyage is een 6-daags transformatie-programma dat je vermogen zal optimaliseren om verder, dieper en sneller naar verschillende dimensies van je bewustzijn te gaan.

Gebruik makend van de Hemi-Sync® audio technologie word je geleidelijk aan begeleid naar diepere staten van bewustzijn – naar de herkenning dat je veel meer bent dan je fysieke lichaam. Ontdek de kracht van meeslepende hersengolven op bewustzijn, gedrag, gedachten en emoties.

Lees en luister wat andere deelnemers ervoeren:

De Gateway Voyage gaf me een heel nieuwe kijk op mijn spiritualiteit en mijn hele leven in het algemeen. Ik had het gevoel van volledige vervulling, en tegelijkertijd een verlangen naar meer. Het bleek de ervaring van mijn leven.” Tom T.

“ Ik volgde voor de tweede keer de Gateway Voyage. Het was opnieuw heel sterk. Mijn vermogen om te mediteren werd hersteld, alsook mijn vermogen om “voorbij het normale” te zien.” Miguel V.d.H.

 “ Hoe kan je een ware gebeurtenis catalogiseren die je hart raakt en je een poort geeft naar Wie Je Bent? Gateway Voyage was één van de wildste en rijkste ervaringen van mijn leven! Anne C.

Praktisch

  • De Gateway Voyage gaat door op het prachtige domein van Koningsteen
  • Datum: 5-dagen/6-nachten van zaterdagnamiddag (17u00) tot en met vrijdagochtend (10u00)
  • Taal: Nederlands
  • Audio: Engels
  • Trainer: Rolf Nuyts, trainer TMI
  • Adres locatie: domein Koningsteen, Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos in België
  • Kosten: €2.195
  • Aanmelden:
  • Website: www.gatewayvoyage.com , www.focus34.com

Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, … . Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

De Gateway Voyage is voor elk individu uniek. Geen enkele ervaring is vergelijkbaar. Elke deelnemer ervaart datgene wat voor haar/hem op dat moment van belang is.

Ben jij klaar voor een mooie en unieke levenservaring? Kom en neem deel aan de Gateway Voyage.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

The greatest illusion is that mankind has limitations.”  – Robert Monroe

Bron: www.focus34.com

 


More information & registration

Rolf Nuyts

-

Phone: 0486 89 47 48
Email:

Info & registration: www.focus34.com