Helder groeien: hou stress en burn-out op een afstand

Date: 30/11/2019 • Time: 10:00 am - 5:00 pm • Price: € 350,00 • WITHOUT lodging

zaterdag 30 november en 14 december 2019 – 10u tot 17u – 350 EUR

“Dit had ik eerder willen weten, het had mij veel problemen kunnen voorkomen, vooral op het werk.”
(55 jaar, bediende, SERVO-training herfst 2018)

Tijdens de SERVO-training voor meer energie, rust, vertrouwen en focus leren we je drie principes die inzicht geven en helpen om stress te voorkomen en te verminderen. We leggen ook in detail uit wat deze principes betekenen en waarom ze toepassen energie uitspaart.

Je zal na de training de principes helder begrijpen en kunnen toepassen. Naast de SERVO-principes leren we immers ook drie krachtige oefeningen die erg nuttig zijn bij het toepassen van de basisprincipes.

De oefeningen worden aangeleerd in groep en je hoeft jezelf daarbij niet bloot te geven. Thuis gebruik je de principes en oefeningen om op jouw specifieke domeinen vooruitgang te boeken.

De training is gespreid over twee dagen, met twee weken tussen. In die eerste twee weken na de eerste cursusdag zet je zelf de eerste stappen, zodat je vanuit jouw eerste eigen ervaringen vlot mee hogerop klimt vanaf de tweede cursusdag.

Om echte verandering te bereiken dien je de principes gedurende twee maanden intens toe te passen. Dat vergt dat je gedurende twee maanden de oefeningen enkele keren per dag doet (volgens een voorgesteld schema). Dat lukt op een kwartiertje per dag. Eenmaal op het juiste spoor besteed je daarna elke ochtend nog slechts enkele minuten. Dat is niets in vergelijking met andere ‘oplossingen’…

In 2018 verscheen het boek ‘HET VERBORGEN BREIN – Hoe het onbewuste ons gedrag bepaalt’ van Prof. John Bargh (Yale University, USA). Hij schrijft op basis van jarenlang onderzoek:

“De doeltreffende controle over jezelf verkrijg je niet door wilskracht en inspanningen om impulsen of ongewenste gedragingen te onderdrukken.  Die controle is het resultaat van het doeltreffend aanwenden van de onbewuste krachten van het brein die veel gemakkelijker die zelfcontrole voor je regelen.”
(Uitgeverij Hollands Diep, 2018, p. 355)

SERVO-oefeningen maken gebruik van specifieke kenmerken van het bewuste en onbewuste brein. Op die manier kan je je eigen automatische piloot beter instellen en wordt veranderen echt mogelijk.

De training (versie Economy plus) kost 350 EUR (BTW inbegrepen) voor:
-twee dagen opleiding en training (telkens 10-17u)
-twee heerlijke vegetarische lunches
-koffie, thee, water, fruitsap en fruit gedurende de twee dagen
-een syllabus (100 blz)
-kleine hulpmiddelen voor bij het trainen
-enkele behulpzame e-mails

Nog meer weten? à www.heldergroeien.com

“Mama waarom leven wij? Om een beter mens te zijn, gelukkig te zijn en geluk te delen. Dank je SERVO! Mijn stappen zijn gezet!”
(39 jaar, vrij beroep, SERVO-training herfst 2018)

Wij leren je niet zozeer omgaan met stress: wij leren je vooral om stress op te ruimen en te voorkomen.”
(Jeff Keustermans, hoofdtrainer SERVO)

SERVO – Helder Groeien


More information & registration

Jeff Keustermans

Phone: N/A
Email:

Info & registration: https://servo-training.be/