Klink je passie – “Where the soul never dies”

Date: 01/11/2019 - 03/11/2019 • Time: 11:00 am - 5:00 pm • Price: see in text • with lodging

In mei geef ik het weekend Klink je passie. Hierin laten we ons inspireren door de Slave Songs, de muziek van de Afro-Americans toen ze nog slaven waren. ‘Jazz before Jazz’ zeg maar. Daarop gaan we improviseren. De call-and-response, de hollers (die praatzang waar later de blues uit is ontstaan), het vrije jammen. In plaats van instrumenten hebben wij de groep als ondersteuning, met ritmes en tonen. Dit wordt een weekend waarin je bij je hart kunt komen, klinken wie je echt bent en daar ook helemaal voor gaan: jouw leven, jouw lied. In stemexpressie ga je open, dus ook als je de passie juist mist in je leven: stel je open en laat je stem gaan. Het komt.

Waarom de slaven als voorbeeld? Het ging hun om vertrouwen, vertrouwen op de grote Spirit en hoop in jezelf, om vol te houden, om te blijven staan. Eigenlijk ging het over liefde. En dat in hun omstandigheden! In plaats van zich als slachtoffer te zien stonden ze op in zichzelf (innerlijk opstaan, mooi thema, ook voor stemexpressie). Zij zongen ‘Shout because you are free’, niet pas toen ze al vrij waren maar toen ze nog in slavernij leefden. En toch ‘because you are free’. Dat vind ik echt power. Het zingen maakte ze vrij. En ze hebben ook nog eens de muziek en cultuur blijvend veranderd, want uit hun gospels, blues en jazz kwamen later de rock en de pop voort. In het weekend Klink je passie wil ik deze inspiratie meenemen en eren.

Datum:
1, 2 en 3 november 2019
Van vrijdag 11 uur tot zondag 17 uur
(ook programma op vrijdag- en zaterdagavond, tot ongeveer 21.30 uur)

Prijs: € 396,-
Dit is voor het weekend incl. maaltijden.
Als je ook blijft overnachten is de prijs: € 476,-
Het is wel een aanrader te blijven overnachten. Dan blijf je meer in de sfeer.
Je slaapt op een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer rekent het centrum een toeslag van € 20 per nacht dus € 40,- totaal.

 

Informatie en aanmelding:
Marius Engelbrecht
Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling
0031-70-3545573 / 0031-6-48494358

www.mariusengelbrecht.nl


More information & registration

Marius Engelbrecht

Phone: N/A
Email:

Info & registration: https://www.mariusengelbrecht.nl/workshops-3/klink-je-passie-weekend