Moeiteloos Leven door Jan Bommerez

Date: 30/06/2019 • Time: 9:30 am - 5:00 pm • Price: € 150,00 • WITHOUT lodging

Onze Belgische Jan Bommerez is een internationaal gerenommeerde spreker en trainer over verandering waarbij hij de link legt naar emotionele intelligentie. Veranderen begint bij leren loslaten! Wat zou er gebeuren wanneer we onze probleemfocus loslaten en ons volledig kunnen richten op de gewenste uitkomst? Op zondag 30 juni geeft hij voor de aller-, allerlaatste keer de workshop ‘Moeiteloos leven’. Mis deze unieke kans niet en schrijf je tijdig in.
Ik had een inspirerend interview met deze boeiende man in the house of CHANGE in Herent. We hadden het over leren en ontleren. Over moeiteloosheid en voelen. Over potentieel en uitdagingen.
Een aantal citaten uit het interview als voorsmaakje van de wijsheden je op een dagworkshop zal ervaren:
“Als Yin en Yang samenkomen wordt Yin eenvoud en Yang moeiteloosheid”.
“Als de uitdaging tè groots is voor je potentieel en middelen die je hebt krijg je stress.”
“Als je teveel potentieel hebt voor je uitdagingen is het leven voor je saai. Uitdagingen zorgen ervoor dat je potentieel kan blijven groeien”, aldus Jan Bommerez.
Deze bewezen methode voor een leven met minder stress en meer plezier en FLOW wordt aangeboden voor de lage prijs van €150. Je krijgt na aanmelding een e-boek versie van de bestseller ‘Minder Moeten Meer FLOW’ toegestuurd ter waarde van €19,95.
Wil jij deze wijze inspirator voor de allerlaatste keer bezig zien? Schrijf je dan in op zondag 30 juni in Koningsteen in Kapelle-op-den-bos. Je zal geïnspireerd naar huis gaan en goesting hebben om alleen nog maar in flow en moeiteloos te gaan leven. Je krijgt ook alle waardevolle slides die tijdens de workshop worden gebruikt.
Jan is auteur van boeken zoals ‘Flow, de kunst van het zakendoen’, ‘Minder moeten meer Flow’ en ‘Kun je een rups leren vliegen’ en is als Belg bijzonder bekend in Nederland.
Praktisch
Zie ik je op zondag 30 juni?
Geniet van het leven,

More information & registration

Jan Bommerez

Phone: +31 6 10380952
Email:

Info & registration: https://moeitelooslerenleven.com/