Opleiding Somatic Experiencing

Date: 14/04/2020 - 19/04/2020 • Time: All Day • Price: see later • with or without lodging

Somatic Experiencing, de methode van traumaverwerking ontwikkeld door Dr. Peter Levine, biedt een nieuwe en hoopvolle visie op trauma. Het is een naturalistische benadering die het mysterie van menselijk trauma ontrafelt en onthult, en concrete stappen aangeeft die nodig zijn om trauma te helen.

Trauma, aldus Levine, zit in het zenuwstelsel, niet in de gebeurtenis, en ontstaat wanneer een overweldigende ervaring bevroren raakt in de tijd. De resterende energie, die ontstaan is tijdens de gebeurtenis en niet ontladen werd uit het lichaam, blijft gevangen zitten in het zenuwstelsel waar het schade berokkent aan ons lichaam en onze geest.

Opleiding Somatic Experiencing

Via deze pagina kan je alle info over de opleiding Somatic Experiencing terug vinden. Deze pagina wordt in de komende weken nog verder geüpdatet met meer informatie.

De opleiding bestaat uit 3 jaar (beginner, intermediate, advanced). Elk jaar bestaat uit 2 modules van 6 dagen. Inschrijven kan per jaar.

Elk jaar heeft een andere lesgever. De lesgevers zijn officieel erkend door SETI om het specifiek niveau te geven. Door met verschillende lesgevers te werken kunnen er verschillende invloeden van SE ervaren worden.

Data

Module Data Lesgever
Beginner I/II 14-19 April 2020 Liana Netto
Beginner II/III 7-12 Oktober 2020 Liana Netto
Intermediate I/II 13-18 Maart 2021 Ursula Fürstenwald
Intermediate II/III 28 Sept – 3 Okt 2021 Ursula Fürstenwald
Advanced I 24-29 Maart 2022 Dave Berger
Advanced II 15-20 September 2022 Dave Berger

More information & registration

Liana Netto

Phone: N/A
Email:

Info & registration: http://www.somaticexperiencingbelgium.be/opleiding-somatic-experiencing/