Training Stress-less

Date: 30/08/2019 - 31/08/2019 • Time: 9:00 am - 6:00 pm • Price: see in text • with lodging

Over hoe je brein en de stressrespons werkt.
Wil je invloed hebben op stress en stress-gerelateerde klachten?
Wil je ondanks alle moeten genieten van het leven?

Stop dan de stress!
Leer hoe jouw lichaam met jou communiceert en hoe je zelf stress kunt stoppen.

Misschien heb je last van stress, vermoeidheid, slaapproblemen, pijn, raak je snel geïrriteerd, of heb je het gevoel dat de rek eruit is en dat je overbelast bent? Wellicht heb je ook al van alles gedaan om van je klachten af te komen? In veel gevallen is de chronische stressrespons de oorzaak dat deze klachten blijven opspelen. Mijn ervaring is dat herstel wel degelijk mogelijk is. Zelfs wanneer deze klachten chronisch zijn geworden, zoals bij chronische stress, chronische vermoeidheid en chronische pijn.

De training Stress-les(s) is een tweedaagse training met 6 weken lang online opvolging waarbij je inzicht krijgt in hoe het brein werkt en hoe de stressrespons (je overlevingsmechanisme) je zowel helpt als tegenwerkt.
Je krijgt daarmee ook zicht op hoe, wanneer en waarom de stressrespons bij jou in werking treedt waardoor jij niet de kwaliteit van leven ervaart die je zou willen.
Met praktische handvatten om nieuw gedrag, nieuwe (denk)patronen en overtuigingen te ontwikkelen ga je direct ervaren wat dit voor jou doet. Hoe dit rust in je systeem geeft en je gevoel van welzijn bevordert.

Peter, 28 jaar, (was oververmoeid): “Mijn leven is op een ongelofelijke manier verbeterd! Ik slaap weer als een roos en ’s morgens spring ik vol energie uit bed. Ik geniet elke dag van mijn herontdekte kracht en van het leven!”

Na deze twee opleidingsdagen wordt je nog zes weken online begeleid in het toepassen van het geleerde en hoe je dit kunt integreren in jouw dagelijks leven.

Kosten

De training wordt gegeven op twee aaneengesloten dagen en omvat vijf dagdelen met een tussenliggende overnachting.
De kosten voor de training inclusief zes weken online begeleiding bedragen nu € 650,-.
Vanaf februari 2019 zijn de kosten voor de training inclusief zes weken online begeleiding € 675,-.

Daarnaast zijn de kosten voor verblijf inclusief alle maaltijden, koffie, thee en fruit € 175,-.

Training op maat

Wil je een training op maat omdat je een heel specifieke vraag hebt, of omdat je met je team de training wil volgen, of omdat je een train de trainer wil volgen zodat je jouw kennis ook over kunt brengen op jouw klanten? Neem dan contact met Irene Niessink op.

Begeleiding training Stress-les(s)

De begeleiding is in handen van Irene Niessink in samenwerking met Lisette Steentjes. We begeleiden je vanuit onze kennis en levenservaring.

Dina, 21 jaar, Belgische (was depressief): ” De training ligt alweer 7 dagen achter ons en ik wil jullie vooreerst keihard bedanken voor de 2 topdagen. De groepservaring heeft mij veel deugd gedaan, het was echt zalig om jullie beter te leren kennen”.

Diezelfde Dina 2 weken later: “Ik denk niet meer in termen van pieken en dalen. Ik doe weer dingen en ik leef gewoon. Mezelf de druk opleggen van in een piek te blijven zitten of uit een dal te kruipen is energie die ik kwijt raak en ook onnodige stress. Het is zoveel leuker om elke dag gewoon te leven en niet te hoeven (over) analyseren”.


More information & registration

Lisette en Irene

Phone: N/A
Email:

Info & registration: https://irenefreyja.nl/training-stress-less/